Συνεργασιες

ΕΔΟΕ ( Εναλλακτικη Διαχειριση Οχηματων Ελλαδας)

Η Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος είναι ένα Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης, (Σ.Σ.Ε.Δ.), εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, (Ε.Ο.ΑΝ) και είναι το νόμιμο σύστημα ανακύκλωσης οχημάτων στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΑΦΗΣ Α.Ε. λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο τη συλλογή και ανακύκλωση φορητών μπαταριών προκειμένου να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι, όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία.

Ανακυκλωση συσκευων

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εναλλακτική διαχείριση ΑΗΗΕ, δηλαδή η συλλογή, η μεταφορά, η προσωρινή αποθήκευση, ο διαχωρισμός και η επεξεργασία των ΑΗΗΕ και των κατασκευαστικών τους στοιχείων, με τελικό στόχο την απομάκρυνση των επιβλαβών για το περιβάλλον ουσιών και την επανένταξη των αξιοποιήσιμων υλικών ως πρώτη ύλη στην παραγωγή νέων προϊόντων.

Ecoelastika

H Ecoelastika οργανώνει σε πανελλαδική βάση τη συλλογή των αποβλήτων ελαστικών οχημάτων από τα σημεία απόσυρσής τους, στα οποία λαμβάνει χώρα η αντικατάσταση των μεταχειρισμένων ελαστικών οχημάτων με καινούρια.

ΕΕΑΑ (Ελληνικη Εταιρεια Αξιοποιησης Ανακυκλωσης)

Η ΕΕΑΑ οργανώνει το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης για τα απόβλητα συσκευασίας (ΣΣΕΔ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ) σύμφωνα με το Ν. 2939/01. Το εθνικό θεσμικό πλαίσιο είναι απόρροια των ευρωπαϊκών οδηγιών και υποχρεώνει τους διαχειριστές συσκευασίας, δηλαδή τις επιχειρήσεις που διαθέτουν συσκευασμένα προϊόντα στην ελληνική αγορά, να μεριμνήσουν για την ανακύκλωση των συσκευασιών τους.

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS πιστοποίησε την εταιρία μας με βάση το διεθνές πρότυπο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία ISO 45001:2018.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Καλέστε μας

Στείλτε μας E-mail

Δειτε Παρακατω

Πληροφοριες για την Ιστορια μας

Εταιρικό Προφίλ - Aegean Recycling - Εταιρεία Ανακύκλωσης - Χυτήρια

Εταιρικό Προφίλ

Η “ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ” με διακριτικό τίτλο “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΧΥΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε.” ιδρύθηκε στις 4/12/2007.

Περισσότερα

Οι Αρχές μας - Aegean Recycling Εταιρεία Ανακύκλωσης & Επεξεργασίας Αποβλήτων Αστικού & Βιομηχανικού Τύπου

Οι Αρχές Μας

Τα οφέλη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν προτεραιότητα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ–ΧΥΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε.

Περισσότερα

Τεχνικές Υποδομές - Aegean Recycling Εταιρεία Ανακύκλωσης & Επεξεργασίας Αποβλήτων Αστικού & Βιομηχανικού Τύπου

Τεχνικές Υποδομές

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται σε μισθωμένο χώρο έκτασης 5,2 στρεμμάτων στη θέση Άγιος Ευστράτιος.

Περισσότερα